YOZGAT / BOĞAZLIYAN - Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu

Tarihçe

Boğazlıyan Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu 1998 tarihinde hizmet vermeye başlamıştır. Çarşı Mahallesinde 1550 m2 açık alan üzerine 513 m2’lik bir bina olup bodrum, zemin ve iki kattan oluşmaktadır.

Zemin Katında  : Mutfak, Çamaşırhane, Depo ve Kazan Dairesi,

1. Katında      : Toplantı Salonu, Oturma Salonu, Lobi, Resepsiyon ve İdare Odaları,

2. Katında      : Konaklama Odaları,

3. Katında      : Konaklama Odaları bulunmaktadır.

Kurumumuz 24 saat açıktır. Kurumumuz bünyesinde yer alan otelimizde gelen ziyaretçilerimize güler yüzlü ve profesyonel hizmetler sunulmaktadır.

Konaklayanların rahat etmesi için 23 oda bulunmaktadır.  Odalarımızda, merkezi ısıtma, duş, 24 saat sıcak su, uydu alıcı, televizyon ve ücretsiz olarak sınırsız internet hattı mevcuttur.

Otelimiz 23 oda ve 48 yatak kapasitelidir. Odalarımızın  temizliği kat görevlilerimiz tarafından düzenli olarak yapılmakadrı.

Otelimizden öğretmenlerimiz, kamu personeli ve tüm sivil vatandaşlarımız faydalanabilmektedirler.

Ayrıca kurumumuz bünyesinde kahvaltı salonumuz, kütüphanemiz, mescidimiz, lokalimiz, konferans ve toplantı salonu olarak kullanılan çok amaçlı salonumuz, çamaşırhanemiz ve lobimiz mevcuttur.

Yayın: 14.11.2013 - Güncelleme: 07.07.2023 11:43 - Görüntülenme: 1350